Get together Christmas party

Само два месеца след учредяването на Българско Ортодонтско Алайнер Общество, на 14.12.2023 в навечерието на Коледните празници, се състоя и първото официално събитие на сдружението във формат Get together Christmas party, което да отбележи прохождането на обществото и да отпразнува в неформална обстановка гласуваното доверие на първите ни членове.

На събитието присъстваха близо 60 гости – настоящи членове на сдружението, учредители, колеги с богат опит в сферата на ортодонтията, някои от които иноватори в сферата на невидимата ортодонтия в България и представители на 6 фирми в сферата на алайнерите, ортодонтското лечение и денталната медицина – партньори на събитието, които осигуриха изненади за гостите в духа на Коледната атмосфера.

Редом с това, организаторите бяха заложили и благотворителна инициатива в продкрепа на фондация „МС – Мога Сам“. Това е фондация, която осигурява физическа и психическа терапия на хора, диагностицирани с множествена склероза. Легенда разказва, че който сгъне 1000 хартиени жерава, сбъдва съкровеното си желание. „1000 жерава“ е  името на благотворителната кампания на фондацията, хартиеният жерав носи специално послание, а всяко ято от 1000 оригами жерава се превръща в прекрасно пано и търси своя осиновител. В навечерието на едни от най-светлите празници сме изключително щастливи, че успяхме да допринесем за тази инициатива.

Вечерта протече с много настроение, в уютната обстановка на lobi BAR, хотел Рила, а страстта към невидимата ортодонтия събра колеги и приятели и постигна основната цел на организаторите, а именно да пренесе Коледния дух, да обедини тази част на съсловието, която има интерес към алайнерите и да даде хоризонт за развитието на общността.

А както знаем, поставянето на цели е първата стъпка към превръщането на нещо невидимо във видимо…